Mijn eerste blogpost

Mijn eerste blogpost

Spanneeeend! Hier zit ik dan. Achter mijn laptop. Starend naar de knipperende cursor. Geen idee van wat ik nu ga typen. Maar dit is mijn eerste blogpost. Ik wil dit al heel lang, want ik houd ontzettend van schrijven en fotografie. Maar schrijven kost tijd. En van tijd lijk ik altijd te weinig te hebben. Nu is het moment daar. Nu maak ik er eindelijk tijd voor… En is hier mijn eerste blogpost! Yay! Ik weet nog niet precies hoe ik deze blog helemaal ga invullen, maar er komen in ieder geval korte verhaaltjes op van dingen die ik heb meegemaakt of van wat mij interesseert. Vandaar de naam Redtime Stories.

De website is nu nog een beetje leeg, maar wekelijks komt er een nieuwe Storie online, dus deze wordt snel gevuld! Voel je vrij om mijn Stories te lezen en eventueel comments achter te laten! ?

Liefs! X

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *