But is the food good? The Streetfood Club in Utrecht

But is the food good? The Streetfood Club in Utrecht

Je kent het wel: van die hotspots die helemaal hot en happening zijn, alleen al voor hoe het eruit ziet. Allemaal leuk en aardig hoor, die roze muren, marmeren tafels en dat gouden bestek. Maar er blijft toch écht iets het allerbelangrijkst en dat is of het eten ook nog wel een beetje binnen te houden is. Daarom is er een nieuwe rubriek in het leven geroepen: “But is the food good?”.

In deze rubriek komen verschillende hotspots aan bod die voornamelijk hot zijn door het interieur, dat overduidelijk is ingericht met shinen op Instagram als hoofddoel. But is the food good? Bij The Streetfood Club in Utrecht.

Hotspot: The Streetfood Club in Utrecht

The Streetfood Club is één groot Instagram walhalla. Het restaurant bestaat uit drie verschillende gedeeltes. Een geheel roze ruimte, een gedeelte met tropische sferen en een zone waar je lekker kunt borrelen aan de bar of kunt hangen in chill stoelen.

Printjes op de muur en printjes op de vloer, planten zijn er in overvloed en er zit mooi glas in lood in de ramen. Laten we zeggen dat je niet zomaar bent uitgekeken op het interieur. Daarnaast is er ook af en toe een DJ aanwezig in het restaurant. Whoop whoop! 

Het menu van The Streetfood Club

De naam van het restaurant verklapt het al: hier eet je streetfood. Denk aan: Crispy Korean Fried Chicken, kroepoek met pinda dipsaus, gestoomde garnalen of voor de vega’s: tofu.

Ook kun je er brunchen/ lunchen. Je kunt kiezen uit diverse gerechten, zoals een poke – of acaï bowl, American pancakes, een Kimchi wafel met kip (erg lekker) of geplette avocado met een gepocheerd ei op zuurdesembrood. Voor ieder wat wils dus!

Side note: de streetfood gerechtjes zijn best wel kleine porties voor 2 personen en als je vega(n) bent is de keuze vrij beperkt. 

The Streetfood Club

Kimchi wafel met kip

The Streetfood Club

Streetfood: K.F.C.

The Streetfood Club in Utrecht

Avo Smash met een gepocheerd ei, Hüttenkäse en aardbeien

De looks

The Streetfood Club

The Streetfood Club in Utrecht

The Streetfood Club in Utrecht

The Streetfood Club

Natuurlijk even plaatsnemen.. 

The Streetfood Club

The Streetfood Club

The Streetfood Club

The Streetfood Club

But is the food good?

Er is roze, er is groen, er is luipaardprint: I love it! But is the food good? Ja, zeker!

Inmiddels ben ik een paar keer bij The Streetfood Club in Utrecht geweest en heb ik er verschillende dingen geprobeerd. De eerste keer ging ik veilig voor de avo smash (geplette avocado met gepocheerd ei) en dat was helemaal prima. Niet bijzonder, maar gewoon goed.

De keren daarna heb ik de wafel met kip gegeten, die ik ook lekker vond. De kip is lekker mals en smaakt goed in combi met de wafel. Er zit alleen wel een pittig sausje overheen waar ik niet zo fan van ben. Als streetfood hapje had ik de K.F.C. en ook hier zat iets pittigs aan – sowieso is het streetfood wat pittiger. (Maar ik moet ook eerlijk toegeven dat ik een pussy ben en iets al snel pittig vind).

Ook had ik de bali bowl, een bowl met lekker, fris fruit en kokosmelk. Dit was heel lekker, maar ik zou het niet nog eens nemen, omdat het 9 euro was en dat vond ik iets te prijzig gezien het niet een heel grote portie was.

Conclusie

Het eten is echt helemaal dikke prima. Verwacht niet heel culinaire hoogstandjes, maar wel gewoon goed en lekker eten in een super gezellige omgeving.

Het enige minpuntje is wel dat 2 van de 3 keer dat ik er geweest ben, het personeel onze bestelling was vergeten. Een keer ons eten, waardoor we iets anders moesten bestellen, omdat de kaart veranderd na 16.00 uur (alleen nog streetfood) en de andere keer vergaten ze ons drinken. Echter hadden ze dit wel goed opgelost voor ons. Het personeel is wel erg vriendelijk, maar de service kan nog wat beter.

Het adres van the streetfood club in Utrecht

Zelf een keer erheen? This way:

Janskerkhof 9
3512 BK Utrecht

Meer hotspots

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *