Plan de capsule: mijn maart 2019 bullet journal set-up

Plan de capsule: mijn maart 2019 bullet journal set-up

Iets later dan gepland, maar hier is ‘ie: mijn maart 2019 bullet journal set-up. Ik heb ‘m deze keer iets eenvoudiger gehouden dan de vorige en ik heb iets minder zelf getekend. Ik kreeg namelijk na weken wachten eindelijk mijn washi tapes binnen die ik had besteld op Aliexpress, yay! Doordat ik veel galaxy-achtige washi tapes bestelde, besloot ik galaxy ook als thema te nemen voor deze maand. 

Maart is zo’n maand van dat je al zin krijgt in de lente, maar dat het eigenlijk nog vrij koud is. Ik wilde het daarom nog niet helemaal in ‘spring’ thema doen en ging dus voor galaxy, which I love! 

Bullet journal maart

Voor de voorpagina van de nieuwe maand, heb ik het deze keer anders aangepakt dan die van februari. Ik heb wat space doodles getekend en ben voor een mooie quote uit het nummer ‘A sky full of stars’ van Coldplay gegaan, om het geheel wat op te leuken. Verder heb ik er nog zilveren glitters op gedaan als mini ‘sterretjes’.

Ook zijn hier de kleuren in dit thema meteen zichtbaar: paars, blauw en geel/goud.

bullet journal maart

Maandoverzicht

Ennnn toen ik de pagina omsloeg zag ik dat de zwarte marker nogal had doorgedrukt. Beetje jammer, maar hey, een leer voor de volgende keer! Het maandoverzicht is verder niet zo spannend, ik heb gewoon wat washi tape opgeplakt, hokjes gemaakt en that’s it.

bullet journal maart

Weekoverzicht bullet journal maart

Mijn weekoverzichten heb ik deze keer ook iets anders gedaan dan de vorige keer. In plaats van de dagen horizontaal te plaatsen, zijn ze nu verticaal, waardoor er wat minder ruimte over is. Echter heb ik deze maand ook niet zo veel ruimte nodig per dag, dus dit leek me helemaal prima.

Ik heb hier het galaxy thema doorgezet, door planeten, sterren, een maan en ufo’s te tekenen en natuurlijk wat stukjes washi tape hier en daar. Onderaan de week pagina’s heb ik ruimte over gelaten voor extra to-do’s en eventuele notities.

bullet journal maart

bullet journal maart

Bullet journal spread – habit tracker & movies

Op de linker pagina heb ik weer een habit tracker gemaakt. Dit vind ik nog steeds handig werken. Ik heb het niet heel uitgebreid gedaan en vooral gebruik gemaakt van m’n galaxy washi tapes.

Omdat ik m’n galaxy washi tapes zo leuk vind, heb ik de filmstrip niet zelf getekend dit keer, maar ook van washi tape gemaakt. Zo zijn het wat langere stroken, waardoor je meer van de washi tapes ziet. Daarnaast kost het ook minder tijd! Hoewel ik dat zelf niet zo’n probleem vind.

bullet journal maart

Dit was ‘m weer voor deze maand. Ik heb deze maand weinig handlettering gedaan en dat is toch iets wat ik wel mis op de spreads. Dat ga ik volgende maand dus weer meer doen!

Heb je m’n vorige bullet journal set-up gemist? Geen probleem, hier is ‘ie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *