But is the food good? – Corner Bakery Amsterdam

But is the food good? – Corner Bakery Amsterdam

Je kent het wel: van die hotspots die helemaal hot en happening zijn, alleen al voor hoe het eruit ziet. Allemaal leuk en aardig hoor, die roze muren, marmeren tafels en dat gouden bestek. Maar er blijft toch écht iets het allerbelangrijkst en dat is of het eten ook nog wel een beetje binnen te houden is. Daarom is er een nieuwe rubriek in het leven geroepen: “But is the food good?”.

In deze rubriek komen verschillende hotspots aan bod die voornamelijk hot zijn door het interieur, dat overduidelijk is ingericht met shinen op Instagram als hoofddoel. Of hotspots die juist bekend staan om hun creaties van het eten zelf, zoals bij deze hotspot. But is the food good? Bij Corner Bakery in Amsterdam.

View this post on Instagram

Monday's like this… 💕 #CornerBakeryAmsterdam

A post shared by Corner Bakery (@cornerbakeryamsterdam) on

Hotspot: Corner Bakery in Amsterdam

Corner Bakery is een hotspot in Amsterdam waar het eten eruit ziet als één groot feest. De tafel bij Corner Bakery is een grote kleurexplosie: van zomerse, vrolijke papieren placemats tot het eten dat alle kleuren van de regenboog heeft.

In Amsterdam zijn er meerdere locaties van Corner Bakery: één in oud-zuid, één in nieuw-west en nog eentje vlakbij het Vondelpark. Ik ben bij die laatste geweest en ik zal alvast verklappen: razend enthousiast ben ik niet.

Het menu van Corner Bakery

Bij Corner Bakery kun je terecht voor ontbijt, lunch of gewoon wat lekkere zoetigheid. Op het menu staat onder andere: American & red velvet pancakes, dragon bowl, oatmeal, avocado smash met verschillende toevoegingen op brood en scrambled eggs.

Verder heb je er natuurlijk ook de populaire freak shake in diverse soorten en kun je ook gewoon kiezen voor een donut, brownie of een muffin.

De looks

corner bakery Amsterdam

De gezellige placemats

corner bakery Amsterdam

corner bakery Amsterdam

Het interieur (ook meteen het hoogtepunt van het interieur) 

corner bakery Amsterdam

corner bakery Amsterdam

The food: De red velvet pancakes   

But is the food good?

Of het eten goed is? Nou, wat je hierboven ziet, zal ik niet nog eens nemen. Ik was met een vriendin en we hadden beide de red velvet pancakes en beide hadden we zoiets van: wat zitten we te eten? Het was oké, maar erg veel smaak zat er niet aan de red velvet pannenkoekjes. Het is dat er fruit en slagroom bij zat, want dat was het lekkerst.

Misschien hadden we simpelweg pech en is alleen dit gerecht niet zo goed en de andere dingen op de kaart wel, wie weet. Toch stap ik hier niet zomaar binnen, want één ding was ons al snel duidelijk: dit is typisch een Insta life V.S. Real life tentje. Van binnen is het mega klein; je zit nog net niet bij de mensen naast je op schoot. Daarnaast is het interieur ook drie keer niks. De schilderijtjes (bovenstaande foto) zijn het hoogtepunt van het interieur. De rest heb ik maar niet op de foto gezet, want het was klein en rommelig en nee, dat werd gewoon niks. It’s a no from me.

Het adres van Corner Bakery

Toch zelf een keertje testen? Het kan nu natuurlijk alleen maar meevallen ;).

Jan Pieter Heijestraat 131
1054 ME Amsterdam

Meer hotspots

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *