Het ligt niet aan jou, maar aan mij

Het ligt niet aan jou, maar aan mij

Als je dat topje hebt, dan zie je er pas écht leuk uit. Eigenlijk moet je dan voor dat topje wel een beetje een sixpack hebben, dan staat ‘ie een stuk mooier. En als je dan toch in de sportschool staat, vergeet dan niet ook je billen te trainen. Wat meer een ronding kunnen ze wel gebruiken, want in deze broek lijk je nu van de achterkant net een LEGO poppetje, zo plat.

Nee, nee, niet díe BH. Beter kies je weer voor die andere. Die met die push-up, weet je wel, net als altijd. Dan lijkt die kleine cup van je tenminste nog wat. En gebruik even een zelfbruiner voor je benen, want van die melkflessen wordt niemand vrolijk. Zeker niet met die witte booties eronder.

Zo, nu alleen nog een make-uppie erop en dan ben je mooi. Ik zou trouwens niet voor rode lippenstift gaan hoor. Dan trek je de aandacht naar je lippen en die zijn wel erg dun hè? Opspuiten dan maar? Klein beetje erbij kan geen kwaad. En ho even, zie ik daar nu kraaienpoten naast je ogen als je lacht? Fix dat dan ook maar meteen joh. Want pas dan kom je echt goed voor de dag.

Of toch niet? Want weet je, het ding met jou is dat je op deze manier nooit tevreden wordt. Je denkt jezelf mooi te vinden als je een sixpack hebt, maar dat valt tegen. Dan vast als ook je benen strakker en je billen mooi rond zijn. Maar dan nog steeds niet. Pas wanneer ook je make-up on fleek is en je gezicht tegen perfectie aan zit, dan zou je je wel echt helemaal mooi moeten voelen. Ja, dan kan je jezelf in de spiegel goedkeurend aankijken.

Eerlijk? Hahaha, nee. Dan nog steeds niet. Weet je waarom? Omdat je kan veranderen aan je lichaam wat je wil, maar zolang ik achterblijf, vind je jezelf nog steeds te min. It’s not you, it’s me. Laat je toch niet steeds door alles en iedereen om je heen verleiden om je lichaam te veranderen. Om het te verbeteren. Stop met mij te geloven wanneer ik weer eens zeg dat je niet goed genoeg bent.

Verbeter en verander míj eens.

Liefs,

Je mind.


# more selflove

Met de mogelijkheid om alles wat we niet mooi genoeg vinden aan ons zelf te kunnen veranderen, zijn we nooit tevreden. Maar waarom niet? Tijd dat we gedag zeggen tegen materialisme en alle reclames, influencers, of wat dan ook negeren en onszelf goed genoeg gaan vinden zoals we zijn. You are enough en het is voor iedereen tijd om dat te gaan geloven. xxx

Meer over dit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *