Ik heb een nieuwe website! – This is from Mathilda

Ik heb een nieuwe website! – This is from Mathilda

Hi! Wat leuk dat je terecht bent gekomen op GIRL CAPSULE! Helaas ga ik met deze blog stoppen en komen hier geen nieuwe berichten meer op. Maar, niet getreurd! Het goede nieuws is dat ik de afgelopen tijd druk bezig ben geweest met een nieuwe website maken en daar blog ik voortaan verder op. Sommige blogposts zul je misschien wel herkennen: die heb ik over gezet van deze website naar de nieuwe.

Op mijn nieuwe website kun je ook mijn portfolio bekijken. Zo is het een blog en portfolio website ineen! En daar hoort ook een andere naam bij, dus ik heb gewoon een geheel nieuwe site gemaakt.

Ook daar vind je de persoonlijke columns en blogs die je van me gewend bent, want ik schrijf natuurlijk gewoon lekker verder.

Hoe mijn nieuwe website heet? Nou, zo: This is from Mathilda.

Benieuwd geworden? Neem dan snel een kijkje op https://www.thisisfrommathilda.nl

Ik hoop jullie op mijn nieuwe website weer te zien en laat daar gerust een comment achter! 🙂

Liefs, Mathilda

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *