About

Mathilda Verwoerdt

Hi! Ik ben Mathilda.

Een mediastudent in Amsterdam, met een grote liefde voor verhalen maken met zowel woorden als beelden. Daarom is GIRL CAPSULE ontstaan, zodat ik hier alles lekker kwijt kan!

GIRL CAPSULE is een mix van een persoonlijke blog en een online magazine. Op GIRL CAPSULE vind je de dingen die er echt toe doen in het leven. Denk aan: genieten en er goed uitzien, maar ook psychologie en mentale gezondheid. Verwacht veel kleur, (persoonlijke) columns over sexy maatschappelijke onderwerpen en onderwerpen als psychologie, duurzame mode, trends, hotspots, bullet journaling en Instagram.

Op GIRL CAPSULE probeer ik zoveel mogelijk beelden zelf te maken. Ik ben dol op fotograferen en ik doe dat zoveel mogelijk op deze site of ik probeer iets te illustreren (ben een beginner ja, keep trying Til…). Het lukt niet altijd om zelf een beeld erbij te maken, dus heel sporadisch gebruik ik een gratis stockfoto en in dat geval vind je onderaan de tekst de bron/fotograaf. Just so u know.

Wil je meer op de hoogte blijven van GIRL CAPSULE? Naast deze blog ben ik ook te volgen op Facebook en Instagram.

Enjoy! X

Contact

Heb je een vraag, tips, een opmerking of wil je gewoon een berichtje achterlaten? Nice! Je kunt me altijd bereiken via social media of mailen naar: mathildaverwoerdt.blog[at]hotmail.com

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren